MultiWay 10W-30

En universalolja för lantbruks- och entreprenadmaskiner med eller utan turbo. Kan användas året om i motorer, transmissioner med våtlöpande bromsar samt i hydraulsystem.

 
PowerWay 15W-40
Mineraloljebaserad motorolja för dieselmotorer med eller utan turbo. För fordon i tung trafik, skogs- och jordbruk. Kan även användas i bensinmotorer. Denna olja är bra om man har en blandad vagnpark.  
GearWay G5 85W-90
Mineraloljebaserad transmissionsolja med stort användningsområde i transmissioner och hypoidväxlar.  
GearWay PS 45 75W-80
Delsyntetisk transmissionsvätska för lång livslängd och bra skydd mot slitage och ytutmattning.  
TransWay WB
Mineraloljebaserad universaltransmissionsolja för traktorer och entreprenadmaskiner med sammanbyggd transmission, differential, hydraulik och våtlöpande broms. Ger mycket bra skydd mot slitage.  
TransWay PS DX 111
Den senaste generationen delsyntetisk ATF Dexron. Klarar större temperaturintervall och ger automatväxellådor bättre växlingar och längre livslängd. Kan användas där olja enligt Dexron II D och II E rekommenderas.  
HydraWay HVXA 32

Mineraloljebaserad zinkfri hydaulolja med högt viskositetsindex. För mobil hydaulik som används utomhus alla tider på året. Klarar hög drifttemperatur och har hög skjuvstabilitet.

 
TVÅTAKTSOLJA 2-TWay Low Smoke

Ger mycket bra skydd mot slitage. Uppfyller de strängaste rökkraven och minskar koksuppbyggnad i motorn. God pumpbarhet, fungerar vid låg temperatur. Oljan är blå.

 
TVÅTAKTSOLJA 2-TWay Snowmobile
Delsyntetisk olja för snöskotermotorer och andra tvåtaktsmotorer som arbetar med hård belastning i kall väderlek. Rekommenderas äverför tvåtaktsmotorer med katalytisk avgasrening. Oljan kan blandas i bränslet eller användas i separatsmörjsystem.  
SÅGKEDJEOLJA Chain Saw Oil

Mineraloljebaserad kedjeolja för året runt-bruk. God smörj- och vidhäftningsegenskaper. Rekommenderas till fäll- och kapsågar i skogsmaskiner samt vanliga motorsågar. Är blandbar med andra mineral- och rapsoljebaserade sågkedjeoljor.

 
FETTPATRON, UniWay Li
Ett universalfett för smörjning av alla typer av lätt eller tungt belastade glid-, kul- och rullager i fordon och industri. God vattenbeständighet.  
GreaseWay CaH 92

Specialfett för långsamgående glidlager. Mycket god vidhäftning och vattenbeständighet.

 
Kylarglykol BS 6580
Ger kylsystem ett effektivt skydd mot frost, korrosion och överhettning. Verkar ej aggressivt mot aluminium och andra lättmetallkomponter. 20 lit  
VAKUMPUMPOLJA, TD 100

Är naftenbaserad mineralolja utan tillsatser. Rekommenderas för cirkulationssmorda rullager, glidlager och vakumpumpar. 5 lit